preskoči na sadržaj

Osnovna škola Mate Lovraka Veliki Grđevac

 > Naslovnica
Vijesti

Božićni program

Autor: Marina Balen, 27. 12. 2016.

         Ovogodišnji je večernji božićni program održan 22. prosinca 2016. godine u 18 sati u velikogrđevačkom Domu kulture. Koordinatorica je programa bila učiteljica Ana Nakani, a učenici su, pod vodstvom svojih učitelja, imali zaista puno toga za pokazati. Ne zaboravimo spomenuti da je istoga dana u dopodnevnim satima na malom božićnom programu Djed Božićnjak (Franko Puharć) uz pomoć učenica 8. a razreda (Ana Maria Kramarić i Dora Šimek) podijelio predškolcima prigodne poklone. 

Pjesmom Tiha noć večernji su božićni program svečano otvorili tamburaši Lovro Đurđević, učenik 7.a razreda, Andrija Krnjić i Tibor Brestovac, učenici 5. b razreda. Slijedila je Polnoćka u našem mjestu, igrokaz učenika 3. razreda pod vodstvom učiteljice Ane Nakani, a zatim djeca iz dječjeg vrtića Slatki potok s igrokazom Pismo za Djeda Mraza. Uz splet pjesama i plesa predstavila nam se školska folklorna skupina koju je uvježbala učiteljica Ljerka Vodopija.

O tome kako izgledaju božićni blagdani u njihovom obiteljima otkrila nam je, putem svojih litararnih uradaka, i školska novinarska skupina. Predstavljali su je učenici viših razreda: Iva Komljenović, Josipa Primorac te Lucija i Jakov Prebanić. Voditeljica im je bila učiteljica Ivana Ontl Horvat.  Školski zbor viših razreda pod vodstvom učiteljice Christine Smoljanec također se predstavio publici s nekoliko prigodnih božićnih pjesama, a uz recitacije i ples pokazali su što znaju i učenici 2. razreda. Voditeljica im je bila učiteljica Marija Čičak. Dramska skupina učiteljice Ane Nakani predstavila se igrokazom Božićni darovi, a učenici 4. razreda učiteljice Lovorke Pralas zbornim recitacijama Što sve prosinac može i Sretan Božić svakome.

Ne smijemo zaboraviti da su na pozornicu hrabro stupili i naši prvašići, a uvježbala ih je učiteljica Ljerka Vodopija. Vjeroučiteljica Helena Marijan sa svojim je učenicima 5. a razreda uvježbala igrokaz Rođenje Isusa Krista. Spomenimo još samo da je publika mogla čuti i pjesme malog zbora koji je uvježbala učiteljica Lovorka Pralas, a svojim su nas plesnim točkama zabavili i učenici 5.b i 7. a razreda. Uvježbale su ih voditeljice Kristina Gloc i Mirna Novak. Pohvalno je i što su svoju ritmičku točku same uvježbale i učenice viših razreda: Marinela Virovac, Viktorija Krluk, Natalija Popović i Svjetlana Cvrk.

Na kraju se programa ravnateljica škole Marina Balen zahvalila svim učenicima i učiteljima koji su sudjelovali u programu na uloženom trudu, ali i roditeljima te svim prisutnima na njihovom dolasku i podršci.

                                                                                  Emilio Šenolt, 6. razred
CISOK

 

e-Dnevnik
Oglasna ploča
Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

CARNET
CARNET
21.12.2018. 12:24
Potpisan Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla
U četvrtak, 20. prosinca 2018. godine potpisan je Sporazum o suradnji između CARNET-a i Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT).  

07.12.2018. 15:30
Održan Strateški forum o digitalnom sazrijevanju škola
U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET i Ministarstva znanosti i obrazovanja, održan je Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola". Na Forumu su uz pomoćnicu ministrice znanosti i obrazovanja, prof. Lidiju Kralj sudjelovali i Ádám Horváth iz mađarskog Centra za digitalnu pedagogiju i metodologiju i Borut Čampelj iz Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta u Sloveniji.

04.12.2018. 09:01
Najava: Strateški forum "Digitalno sazrijevanje škola"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja organizira Strateški forum pod nazivom "Digitalno sazrijevanje škola", koji će se održati u srijedu, 5. prosinca 2018. godine s početkom u 15 sati u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

03.12.2018. 08:40
NATO vježba "Cyber Coalition 2018"
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET sudjelovala je u jedanaestoj po redu NATO vježbi zaštite NATO i nacionalnih računalnih sustava pod nazivom "Cyber Coalition 2018". 

26.11.2018. 13:51
Završila jubilarna 20. CARNET-ova konferencija CUC
“Budućnost je digitalna no potrebno je istovremeno snažno razvijati i neke druge vještine. Koje? Vještine budućnosti. Vještine koje je najteže naći na tržištu rada. To su one vještine koje ne mogu izvoditi strojevi: problem-solving vještine, kreativnost i inovativnost, prilagodljivost, vodstvo, emocionalna inteligencija.”

CMS za škole logo
Osnovna škola Mate Lovraka Veliki Grđevac / Trg Mate Lovraka 11, HR-43270 Veliki Grđevac / os-mlovraka-veliki-grdjevac.skole.hr / ured@os-mlovraka-veliki-grdjevac.skole.hr
preskoči na navigaciju